ΑΕΛ: «Θέλουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια μας»

Οι Θεσσαλοί μετά τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο ματς με τον ΟΦΗ γνωστοποίησαν ότι θα ζητήσουν από την ΚΕΔ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να σφυρίξουν τους αγώνες τους μόνο ξένοι διαιτητές.

ΑΕΛ: «Θέλουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια μας» | tanea.gr
TANEA Team

Η διαιτησία του Ευαγγέλου στον αγώνα με τον ΟΦΗ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της Λάρισας, με τους Θεσσαλούς να βγάζουν τρεις ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» και άλλη μία μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στην τελευταία ανακοίνωση η ΑΕΛ γνωστοποιεί ότι θα ζητήσει από την ΚΕΔ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να σφυρίξουν τους αγώνες της μόνο ξένοι διαιτητές. Μάλιστα, η ομάδα του κάμπου τονίζει ότι θα καλύψει η ίδια τη χρηματική διαφορά που θα απαιτηθεί, προκειμένου να τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά και τη σημερινή διαιτησία του Ευαγγέλου, όπου δεν σφυρίχτηκαν τα αυτονόητα, θα ζητήσει από την ΚΕΔ σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, μέχρι το τέλος ξένους διαιτητές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι αναλαμβάνει τη χρηματική διαφορά που θα απαιτηθεί να την πληρώσει αυτή. Έχουν σφυριχτεί εις βάρος μας τα πιο περίεργα πέναλτι και δεν σφυρίζονται υπέρ μας πέναλτι τα οποία θα σφύριζαν και οι Πρόεδροι των αντιπάλων.

Δεν μιλάμε για κίτρινες και κόκκινες κάρτες και δεν μιλάμε για ανάποδα φάουλ ή για φάουλ που σφυρίχτηκαν και δεν ήταν στην περιοχή μας και που μας στοίχισαν βαθμούς, αλλά και για φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν υπέρ μας σαν αυτό σήμερα υπέρ του Λεοζίνιο, γιατί θα χρειαζόμασταν σελίδες.

Η στατιστική αποδεικνύει την αλήθεια των όσων σήμερα αναφέρουμε».

TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ομάδα
One Channel
Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας