Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 44χρονης  Lisa Sheridan, της αμερικανίδας ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τη σειρά CSI Miami, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους του Χόλιγουντ.

Η Lisa Sheridan, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη. Αμερικανικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως 44χρονη ηθοποιός περνούσε δύσκολα στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια και αυτό είχε επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι δικοί της άνθρωποι αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Ήταν μία από τις ηθοποιούς των σειρών CSI Miami και του Invasion.

«Όλοι αγαπούσαμε την Λίζα και είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό της», ανέφερε συνάδελφός μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατό της. Η Λίσα Σέρινταν υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό του «Sex and the city», Ron Livingston.

Η Lisa Sheridan γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1974 στο Μακόν της Τζόρτζια. Μετά από σπουδές στο Carnegie Mellon School of Drama στο Πίτσμπουργκ, συνέχισε την επιμόρφωσή της στη Μόσχα και αφού εργάστηκε στο Λονδίνο, επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Ήταν επίσης φωτογράφος και έχει εμφανιστεί στις σειρές: FreakyLinks, Las Vegas, CSI: Crime Scene Investigation, Diagnosis: Murder, Journeyman, και The Mentalist.