Το σκληροτράχηλο Ford Ranger Raptor, προικισμένο με την τελευταία λέξης της τεχνολογίας, άνεσης και ψυχαγωγίας, και έχοντας ως ατού τις ανεξάντλητες επιδόσεις σε κάθε έδαφος, πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στην χώρα μας.

Το νέο μοντέλο, που είδε το φως της δημοσιότητας στα πλαίσια εκδήλωσης για τους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου, αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο στην χώρα μας – και εμπορικά – προς το καλοκαίρι.

Το νέο Ford Ranger Raptor, διαθέτει νέα στοιχεία, αγωνιστική ανάρτηση, προσφέρει πλειάδα συστημάτων ασφάλειας, τεχνολογίας και υποβοήθησης, ενώ έχει όλα τα εφόδια για να προσφέρει την απόλυτη – και ασφαλή – περιπέτεια εντός και εκτός ασφάλτου.

Όπλο του, η τετρακίνηση, αλλά και ο προηγμένος 2.0L BiTurbo κινητήρας ντίζελ της γενιάς EcoBlue με τα 500 Nm ροπή, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 10 σχέσεις – κιβώτιο που χρησιμοποιεί και η Mustang, –  ενώ σημείο αιχμής οι δυνατότητες από το σύστημα μετάδοσης Terrain Management της Ford.

Το νέο μοντέλο παρουσίασε, ο πρόεδρος της Ford στην Ελλάδα, o κ. Nϊκος Νοταράς, ο οποίος εστίασε την προσοχή του στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το πλήρως εξοπλιστικό pick – up.