Φρικτό θέαμα αντίκρισαν δεκάδες τουρίστες στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang της Ταϊλάνδης, όταν ακέφαλα πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές.

Οι ανυποψίαστοι λουόμενοι εντόπισαν στην παραλία δύο ακέφαλα πτώματα και το κεφάλι μιας γυναίκας, θέαμα που μαρτυρά αποτρόπαια εγκλήματα.

Το ένα πτώμα ανήκε σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, αποκεφαλισμένο και χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο άντρας πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα, ενώ σημείωσε ότι στο σώμα του είχε τρία τατουάζ που έγραφαν μηνύματα στα αγγλικά.

Το δεύτερο πτώμα ανήκε επίσης σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Rayong, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και σύμφωνα με τον ιατροδιακαστή, είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.

Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες, ενώ το έστειλαν στο νοσοκομείο για αυτοψία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες προκειμένου να ρίξουν φως στις τρεις φρικιαστικές υποθέσεις, ενώ παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο για την μεταξύ τους σύνδεση.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.