temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πόνσε: «Αξίζαμε τη νίκη»
Ομάδα

Πόνσε: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Αργεντινός στράικερ μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά και επισήμανε ότι η ΑΕΚ άξιζε να πάρει τη νίκη.

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Εζεκιέλ Πόνσε. Ο Αργεντινός στράικερ μετά το τέλος του αγώνα (1-1) τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Δικέφαλο, αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

«Όπως είδατε κι εσείς σκόραρα, αλλά δεν βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε τη νίκη και γι’ αυτήν ήρθαμε εδώ. Προσωπικά κάνω πολύ καλή χρονιά, αλλά δεν βοήθησα να νικήσουμε σήμερα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σκοράρεις και σήμερα το έκανα με το κεφάλι. Η χρονιά κυλά καλά για εμένα, δόξα τω Θεώ και συνεχίζω να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει».

Για τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ: «Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκουμε αντιπάλους που κλείνονται και ο ΠΑΟΚ τέτοιο παιχνίδι έκανε. Οι περισσότεροι ελεύθεροι χώροι βρίσκονται στα άκρα όταν παίζει έτσι ο αντίπαλος. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας ώθησε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι με σέντρες».

 

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων