Οι αστυνομικές αρχές του Φοίνιξ, στην Αριζόνα, συνέλαβαν έναν νοσηλευτή που πιστεύεται ότι βίασε και άφησε έγκυο μια ασθενή, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μια δεκαετία.
Η γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, μολονότι κανένας δεν γνώριζε μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός ότι ήταν έγκυος. Το DNA του παιδιού αυτού διαπιστώθηκε ότι «ταίριαζε» με εκείνο του υπόπτου.
Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ, 36 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για σεξουαλική επίθεση και μία για κακοποίηση ευάλωτου ενηλίκου, όπως διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Τόμι Τόμσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Το μωρό, όπως με διαβεβαιώνουν, είναι καλά», πρόσθεσε.
Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε αυτή η υπόθεση, ο γενικός διευθυντής της κλινικής, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Hacienda HealthCare, υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της γυναίκας ανέφερε ότι οι συγγενείς της θα αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.
- Ακρίβεια: Νέο Market Pass έως 100 ευρώ τον μήνα που θα χρησιμοποιείται ακόμα και σε λαϊκές εξετάζει η κυβέρνηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Στο επίκεντρο στο Champions League, μάχες στα παρκέ του ελληνικού Μπάσκετ
- ΕuroLeague: Βαρύ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για υπέρβαση του salary cup – Τιμωρήθηκε και ο Ολυμπιακός






