Οι πλούσιες βλεφαρίδες κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και το πρόσωπο πιο νεανικό. Ακόμη και αν δεν σε έχει προικίσει η φύση με μακριές, πυκνές και με όγκο βλεφαρίδες υπάρχουν τρόποι να αγγίξεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αποκτώντας ονειρεμένες βλεφαρίδες.

Για αρχή φρόντισε να τις καθαρίζεις όπως πρέπει και να μην κοιμάσαι με κατάλοιπα μακιγιάζ πάνω τους.

Προκειμένου να τις ενυδατώσεις και να τις βοηθήσεις να μακρύνουν τοποθέτησε τη νύχτα έλαια, όπως καστορέλαιο, που θα εφαρμόσεις με τα δάχτυλα ή με ένα βουρτσάκι.

Χρησιμοποίησε serum για να μεγαλώσουν και να αποφύγουν το σπάσιμο και να επεκτείνεις τη διάρκεια ζωής τους, που είναι από 30 έως 60 ημέρες.

Έλεγξε εάν έχεις επάρκεια βιταμινών του συμπλέγματος Β, που βοηθούν δέρμα, μαλλιά και νύχια και σε αρνητική περίπτωση με τη βοήθεια γιατρού προμηθεύσου ότι χρειάζεσαι.

Καμπύλωσε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων όταν είναι καθαρές, πριν εφαρμόσεις μάσκαρα.

Προτίμησε μια ενυδατική μάσκαρα με συστατικά όπως η πανθενόλη και το κερί μέλισσας που κρατούν τις βλεφαρίδες ενυδατωμένες.

Φρόντισε να αφαιρείς τη μάσκαρα απαλά κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω.

Επίσης κοίτα να αλλάζεις τη μάσκαρα όσο συχνά χρειάζεται, σχεδόν κάθε τρεις μήνες, για λόγους υγιεινής.

Όταν βάφεις τις βλεφαρίδες σου για να μοιάζει πιο έντονο το αποτέλεσμα πέρνα μία στρώση με τη μάσκαρα τοποθετώντας το πινέλο στις ρίζες των βλεφαρίδων και βγαίνοντας προς τα έξω, ενώ κάνεις απαλές κινήσεις δεξιά και αριστερά για να τις ανοίξεις.

Μετά από την πρώτη στρώση και ενώ η μάσκαρα δεν έχει στεγνώσει, πούδραρε ελαφρά τις βλεφαρίδες με μία διάφανη πούδρα και πέρασε μια δεύτερη στρώση μάσκαρα.

Εάν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες πρόσεξε την ποιότητα, το μήκος και το είδος των ψεύτικων βλεφαρίδων που θα επιλέξεις, ώστε να πετύχεις ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο βλέμμα σου. Έτσι ή αλλιώς αφού βάλεις κόλλα, περίμενε 10 με 20 δευτερόλεπτα  μέχρι να πήξει, πριν τις τοποθετήσεις  ώστε να μην σου ξεκολήσουν εύκολα.