Το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ για λογαριασμό της Ίντερ, ωστόσο την τελευταία στιγμή υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση και ο Κροάτης μέσος παρέμεινε στους «μερένχες».
Το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ευρώπης λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ο ίδιος, παρότι μέχρι πριν κάποιους μήνες έδειχνε να θέλει να φύγει από την ομάδα, πλέον δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη για αρκετό καιρό ακόμα.
«Είμαι ήρεμος αναφορικά με το μέλλον μου. Έχω ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό μου. Η επιθυμία μου είναι να μείνω για ακόμα περισσότερο εδώ, καθώς είναι αλήθεια πως είμαι χαρούμενος εδώ, όσο και την πρώτη μέρα που ήρθα στον σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με τη Σεβίλλη.
- Στο έλεος νέας κακοκαιρίας η χώρα: Καταιγίδες, ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι – Οι περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο»
- Σήμερα αναχωρεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης για Νέα Υόρκη – Η κρίσιμη συνεδρίαση για τη Μέση Ανατολή
- «Κράτος» και «στέγη» στο πρώτο Υπουργικό του 2026 – Ποιες αλλαγές έρχονται, τι ζητάει ο Μητσοτάκης







