Στην ομάδα που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής, επέστρεψε πλέον ως προπονητής ο Μάρτιν Ο΄Νιλ. Η πρόσληψη του 66χρονου τεχνικού ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νότινγχαμ Φόρεστ, ως αντικαταστάτη του Ισπανού Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, μετά από 12 μήνες παραμονής στον πάγκο.

Ο Ο΄Νιλ υπήρξε από τις θρυλικές μορφές της ομάδας την εποχή του Μπράιαν Κλαφ. Αγωνίστηκε επί μία δεκαετία (1971-1981), έχοντας 371 συμμετοχές και ήταν βασικότατο στέλεχος όταν η Νότινγχαμ Φόρεστ ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και αμέσως κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της Ιστορίας της (1978) και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών (1979, 1980), αλλά και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1979).

Ως προπονητής, έχει πλέον μια μακρά θητεία σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Σέλτικ, Άστον Βίλα και την τελευταία πενταετία η Εθνική Ιρλανδίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, είναι πιθανό να έχει βοηθό του τον Ρόι Κιν, όπως και στην Ιρλανδία. Και ο Κιν έχει αγωνιστεί στη Νότινγχαμ το διάστημα 1990-1993, πριν πάρει την μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ο΄Νιλ θα βρει την νέα ομάδα του στην 9η θέση της κατάταξης στην Championship (Β΄ κατηγορία).