Στην καταδίκη της επίθεσης με μπογιές στην αμερικάνικη πρεσβεία προχώρησε με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εξωτερικών.
«Καταδικάζουμε τη ρήψη χρωμάτων βαφής, από μέλη αντιεξουσιαστικής ομάδας, στο προαύλιο της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να πλήξουν τους στενούς, διαχρονικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των λαών μας και τη στρατηγική σχέση Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών, που ενισχύεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και την περιοχή».
«Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι υπαίτιοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση.

- Στις 251 υπολογίζονται οι «απάτητες παραλίες» που προστατεύονται – Πώς κάνουμε καταγγελία για παρανομίες
- Η «τρέλα» για τον Μέσι έφτασε μέχρι την Ταϊλάνδη – Τατουάζ με τον Αργεντινό να σηκώνει το Μουντιάλ (pics)
- Ξεσπά μέσω του tanea.gr η σύζυγος του 66χρονου που δέχθηκε την επίθεση από σκύλο – «Πάλι καλά που δεν τον ξεκοίλιασε, δε την άκουσα τη συγγνώμη της»




