Στον ΠΑΟΚ, άρχισαν να διαφοροποιούν τα αρχικά τους πλάνα για κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν με το ένα πόδι εκτός Τούμπας. Μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Στέλιος Κίτσιου. Ο 25χρονος αμυντικός έψαχνε ομάδα σε Βέλγιο και Ολλανδία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό μάλλον δεν θα γίνει γιατί στο Δικέφαλο αναθεώρησαν κάποιες αρχικές σκέψεις που είχαν για τον Κίτσιου.
Με την σύμφωνη γνώμη και του Ράζβαν Λουτσέσκου ο 25χρονος μέσος θα πάρει ευκαιρίες στο προσεχές χρονικό διάστημα, δίνοντας ταυτόχρονα ανάσες στον Λέο Μάτος που αγωνίζεται συνέχεια, ενώ φέτος δεν παρουσιάζει το καλό πρόσωπο που είχε την περσινή σεζόν.
- Νετανιάχου: «Είμαστε έτοιμοι «για κάθε σενάριο» – Ισραηλινό πλήγμα στην Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ
- EuroLeague: Ο Φρανσίσκο «πέταξε» πάνω από τον Μπιμπέροβιτς και κάρφωσε την μπάλα (video)
- Washington Post: Εκτεταμένες ζημιές σε αμερικανικές βάσεις από ιρανικά πλήγματα στη Μέση Ανατολή – Τι δείχνουν δορυφορικές εικόνες






