Σπουδαία – από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς – νίκη πανηγύρισε χθες η Μίλαν. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League επιβλήθηκε 2-1 της Πάρμα στο Σαν Σίρο, για την 14η αγωνιστική.

Η Πάρμα προηγήθηκε με τον Ινγκλέζε στο 49΄, ωστόσο η αντίδραση των ροσονέρι ήταν γρήγορη, καθώς ο Κουτρόνε ισοφάρισε στο 55′, ενώ ο Κεσιέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι στο 71ο λεπτό.

Ο τεχνικός των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κουτρόνε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος τον Ιανουάριο αναμένεται να επιστρέψει στο Μιλάνο:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως στο πρώτο ημίχρονο υπερβάλλαμε με τις σέντρες αλλά η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει με καρδιά και τεχνική. Ο Κουτρόνε έχει το δηλητήριο μέσα του και ζει για τα γκολ, πρέπει να συνεχίσει έτσι επειδή έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Τριπλέτα με Ιμπραϊμοβιτς και Ιγκουαΐν; Υπάρχει και ο Πακέτα, αυτόν που να τον βάλουμε;» δήλωσε σχετικά στους δημοσιογράφους.