Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν γινόταν να χάσει το δύσκολο και συνάμα κρίσιμο ματς με τον Άρη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και ως εκ τούτου θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον κυριακάτικο αγώνα.

Την Τετάρτη οι «πράσινοι» είχαν δουλέψει στη φυσική κατάσταση, την Πέμπτη είχε ανάλυση στο βίντεο και δεν ήταν εύκολο να εκτιμηθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Κουρμπέλη. Σήμερα, όμως, ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» έβγαλε το πρόγραμμα και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, σε αντίθεση φυσικά με τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, παιχνίδι σε μικρό χώρο και οικογενειακό δίτερμα με τους παίκτες χωρισμένους σε τρείς ομάδες. Το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στις 12.30 και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται ότι δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τον Απόλλωνα. Μία θέση διεκδικούν οι Μαυρομμάτης, Οικονόμου.

Στο 4-3-3 ή 4-4-2 σε ρόμβο που, εκτός απροόπτου, θα παρατάξει ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται ο Διούδης στο τέρμα, ο Γιόχανσον δεξιά, ο Ινσούα αριστερά και ο Κολοβέτσιος στη μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Δώνης, Κάτσε και μπροστά θα είναι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.