Είναι γνωστό, σε όσους το χρησιμοποιούν, το πως λειτουργεί το Twitter. «Τρέφεται» από την καθημερινότητα της εκάστοτε χώρας και κυρίως τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε αυτή και στη συνέχεια οι χρήστες του στήνουν «γλέντι» εκφράζοντας την άποψη τους, άλλες φορές με χιουμοριστικό τόνο και άλλες με λίγο πιο οργισμένο.

Ωστόσο στην Ελλάδα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να δίνει δηλαδή τροφή και έμπνευση στο Twitter με τις ανεκδιήγητες στα όρια της προκλητικότητας δηλώσεις των μελών της.

Αυτή τη φορά, ήταν και πάλι η σειρά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μάτι απευθυνόμενος σε μία γυναίκα που βίωσε την πύρινη κόλαση και ισχυριζόταν ότι δεν έχει βοήθεια από τη πολιτεία, απάντησε πως το σημαντικό δεν είναι το βοήθημα – αποζημίωση για το καμένο της σπίτι, αλλά να φτιαχτούν υποδομές στην περιοχή όπως νοσοκομείο, ενώ μάλιστα για να στηρίξει τον ισχυρισμό του πρόβαλε το επιχείρημα: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!»

Φυσικά, αυτό έδωσε τροφή για τους χρήστες του Twitter που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν και αυτήν την ατάκα να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη.

Έτσι, κάπου ανάμεσα στο #GNTMgr, #shoppingstar και το #Ριχάρδος, το #θα_τα_σπαταλαγατε βρήκε θέση στα top trends της ελληνικής Twitterόσφαιρας, σκαρφαλώνοντας μάλιστα στην κορυφή.

Δείτε τα καλύτερα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από