temp 20 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός
Ομάδα

Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι», όπως ήταν αναμενόμενο μετά το «Κλ. Βικελίδης», δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του ούτε στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν εισιτήρια, ενώ και η αστυνομία ήταν και είναι αντίθετη, διότι οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι κάκιστες εδώ και χρόνια. Πριν επτά χρόνια, μάλιστα, είχαν γίνει επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του φίλος του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, ωστόσο, σε ματς υψηλής επικινδυνότητας και λόγω και της άρνησης της αστυνομίας, έχουν ως προτεραιότητα την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Κανείς δεν επιθυμεί με την υγεία που βγάζει αγωνιστικά η ομάδα να τιμωρηθεί η έδρα. Αρκετά προβλήματα σε άλλα θέματα έχει ο σύλλογος δεν χρειάζεται να προστεθεί κι αυτός ο πονοκέφαλος.

Στο «τριφύλλι», παράλληλα, είναι ικανοποιημένοι κι επισημαίνουν τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση της νέας διοίκησης του ΟΦΗ και τη διάθεση συνεργασίας που έδειξε σε όλα τα θέματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κόσμο ούτε στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη στο ΚλεάνΘης Βικελίδης. Ένα ακόμα γήπεδο, όπου ελλοχεύει κίνδυνος επεισοδίων.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων