temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Αναβλήθηκε το Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός!
Μπάσκετ

Αναβλήθηκε το Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός!

Το αίτημα που κατέθεσαν στον ΕΣΑΚΕ οι Πράσινοι για αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο έγινε δεκτό και το ματς που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα (26/11, 15:00) δεν θα διεξαχθεί.

Οι Πράσινοι αιτήθηκαν την αναβολή του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, λόγω των πολλών απουσιών, εξαιτίας της ιογενούς γαστρεντερίτιδας που έχει βγάλει νοκ – άουτ πολλούς παίκτες του ρόστερ, με αποτέλεσμα μονάχα εννέα να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Ρόδο και να αγωνιστούν.

H επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα της πράσινης ΚΑΕ και πλέον εκκρεμεί ο ορισμός νέας ημερομηνίας για την διεξαγωγή του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι στα πιτς είναι οι Καλάθης, Γκιστ, Λάσμε, Μήτογλου, Τόμας και Βουγιούκας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίχθηκε σε ένα παρόμοιο αίτημα του ΠΑΟΚ στον μεταξύ τους αγώνα το 2015, όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας για λόγους ανωτέρας βίας.

Συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου του 2015, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς δέκα μέλη της ομάδας παρουσίαζαν συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα οι ομάδες που… κυνηγούν τον Κολοσσό Ρόδου στη μάχη της παραμονής πίεσαν και ζήτησαν να μην υπάρξει αλλοίωση πρωταθλήματος με τον πλήρη Κολοσσό να αντιμετωπίζει τον μισό Παναθηναϊκό.

Έτσι και τώρα η επιτροπή πρωταθλήματος συνήλθε και με ψήφους 6-1 αποφάσισε να αναβληθεί ο αγώνας. Μάλιστα οι: Παναθηναϊκός, Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Αρης και ΑΕΚ ψήφισαν υπέρ, ενώ εναντίον ψήφισε ο Ολυμπιακός.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων