Χειρισμούς ακριβείας και πολύπλοκους ελιγμούς πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης το μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων "Ζευς", εν όψει της στρατιωτικής παρέλασης της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το αεροσκάφος που πέταξε στον καθαρό ουρανό της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε κάθε ειδικά σχεδιασμένη πτυχή του προγράμματος που θα παρουσιαστεί στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους επίσημους προσκεκλημένους παρά τους δυνατούς ανέμους, που έπνεαν στη μία μετά το μεσημέρι. Για περισσότερα από 10 λεπτά εκτέλεσε τις υψηλών απαιτήσεων κινήσεις που είχαν σχεδιαστεί για την περίσταση από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".

Εκτελέστηκε χρήση μετάκαυσης στον κινητήρα του αεροσκάφους για ελιγμούς με πολλές επιβαρύνσεις βαρύτητας (τα γνωστά και ως "G"), έγινε ενεργοποίηση καπνού από το σύστημα smokewinder που είχε εγκατασταθεί στις άκρες της πτέρυγας, όπως και διελεύσεις από τη μια ταχύτατες κατά μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, και από την άλλη εξαιρετικά αργές (ελιγμός που ονομάζεται slow roll και είναι ο δυσκολότερος για μαχητικό F-16), για να είναι εφικτή η φωτογράφιση από το κοινό.

'Ολα εκτελέστηκαν άριστα κατά τη δοκιμαστική πτήση από τον Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Παπαδάκη. O Έλληνας Σμηναγός (Ι) είναι προγραμματισμένο να πετάξει με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και έχει επιλεγεί για να αποτελεί έναν εκ των δύο Ιπταμένων Επίδειξης της εν λόγω Ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας αυτή την περίοδο.

Ο Σμηναγός Παπαδάκης εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1999 και, σύμφωνα με τις επίσημη ενημέρωση από τη Πολεμική Αεροπορία, έφτασε να αποτελεί μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" μετά από μια καριέρα σε μαχητικά αεροσκάφη 13 ετών. Συγκεκριμένα, το 2005, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/ΣΜΕΤ και το 2006 στην 335Μ σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ ενώ το 2007 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2008 υπηρετεί στην 340 Μοίρα έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.