Περίπου 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών υποδέχτηκε το πλοίο Tera Jet την Πέμπτη το απόγευμα στο πλαίσιο των προσπαθειών της Seajets για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στους χώρους του σκάφους όπου τους προσφέρθηκαν παιχνίδια, φαγητό και παγωτό, μετά τη διεξαγωγή παιδικής θεατρικής παράστασης στο πάρκο Κυρήνεια του λιμένος Ραφήνας.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου σε συνεργασία με τη Seajets στο πλαίσιο σειράς δράσεων για όλους τους πληγέντες.

Από την πρώτη στιγμή το Tera Jet στάθηκε αρωγός καθώς τα μέλη του, ανάμεσα σε άλλα πλοία και εθελοντές, παρά τις επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες περισυνέλεξαν τις βραδινές ώρες της 23/7/2018 πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντάς τους και μεταφέροντάς τους με ασφάλεια σε παραπλέοντα μεγάλα πλοία.

Επιπλέον, προκειμένου να στηρίξει περαιτέρω τους πληγέντες, η εταιρεία προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που εκδίδει εισιτήριο με το Tera Jet, για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πυρόπληκτων, από τις 26 Ιουλίου 2018 και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησής του στην εν λόγω γραμμή για τη σεζόν 2018.