Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό χαλαρό 5-0 επί της νεανικής ομάδας (Κ23) της Γάνδης. Στο πρώτο φιλικό της σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να έχουν κέφι. Δεν είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Εβγκέν Χατσερίδη (περιμένει ένα έγγραφο ο ΠΑΟΚ) αλλά ούτε και τον Μουλέν που είχε πρόβλημα στο δεξί πέλμα και θα λείψει τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ ο Βιεϊρίνια προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων. Μαουρίσιο, Λάμπρου, Πέλκας, Μυστακίδης και Λημνιός ήταν οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, με το πρώτο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Μαουρίσιο να είναι και το πιο εντυπωσιακό. Στο τέρμα, στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε τον νεαρό Σιαμπάνη ο οποίος είχε μια εξαιρετική επέμβαση στο 81′. Ο ρουμάνος τεχνικός έβαλε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο.

Να ξεπεράσουμε τα όριά μας

«Θέλω γενικότερα να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως το είδα σήμερα αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια με τη Βασιλεία» τόνισε ο τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδας στην κάμερα της Nova, ενώ στάθηκε και στους Ζαμπά και Μπαλογιάννη.

Για τον νεαρό Βραζιλιάνο τόνισε: «Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με τρομερή ποιότητα, έχει φυσικά προσόντα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γιατί το σημερινό φιλικό το είδαμε σαν μία δυνατή προπόνηση». Οσον αφορά τον έλληνα παίκτη, είπε: «Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που έπαιξε 90′ σε άλλη θέση, γιατί ο Λεβέκ δεν ήταν καλά. Εχει πράγματα να φτιάξει, έχει μυαλό και γιατί όχι να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα».