Σε άγριο καυγά μεταξύ δύο πρώην… συντρόφων στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχθηκε η συζήτηση για τις περικοπές στους συνταξιούχους. Γιώργος Ρωμανιάς, πρώην γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου «πλακώθηκαν» εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς ο ένας με τον άλλο.
Σε κάποιο σημείο της τοποθέτησης του, διεκόπη από την Ελένη Αυλωνίτου και ο κ. Ρωμανιάς έγινε έξω φρενών, με την συζήτηση να μετατρέπεται σε… ρινγκ:
«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένες γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε σε άκρως υψηλούς τόνους ο Γιώργος Ρωμανιάς.
Την ώρα που μιλούσε ο εργατολόγος, απαντούσε φυσικά ταυτόχρονα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον ψεύτη και υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις, κάτι που ο Γιώργος Ρωμανιάς χαρακτήρισε «κουραφέξαλα»!
Μάλιστα, στην συνέχεια την αποκάλεσε «άρχοντα της πατάτας»!
- Χάος στους δρόμους πριν το 2026: Η δήλωση που άναψε φωτιές, ο εφιάλτης των οδηγών και η κρίσιμη σύσκεψη της Κυριακής,
- Βόλος: 3χρονο παιδί υπέστη εγκεφαλίτιδα από γρίπη – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρισας
- Με την εμβληματική Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης υποδεχόμαστε το 2026







