Έχυσε την καρδάρα με το γάλα στο τέλος η Athens Kallithea. Αν και έπαιζε με τον αδιάφορο Πανααργειακό, αυτός απέσπασε την ισοπαλία 1-1 την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ του Β’ ομίλου της Super League 2 και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής!

Κι αυτό καθώς την ίδια ώρα το Αιγάλεω νικούσε με 1-0 τα Χανιά για να πλησιάσει σε απόσταση «βολής» τους Καλλιθέατες. Συγκεκριμένα η Athens Kallithea έχει πλέον 28 βαθμούς ενώ το «Σίτι» έφτασε τους 26. Παράλληλα, σημαντικό βήμα παραμονής έκανε η Ελλάδας Σύρου μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Ηλιούπολης. Η ομάδα της Σύρου έφτασε τους 29 βαθμούς και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της διαδικασίας, η 9η, θα κρίνει πολλά καθώς η Ελλάς Σύρου θα υποδεχθεί την Athens Kallithea στο ντέρμπι κορυφής, ενώ το Αιγάλεω παίζει εκτός με τον Παναργειακό.

Athens Kallithea – Παναργειακός 1-1 (20′ Ράμα σουτ – 90+1′ Κονέ σουτ)

Ηλιούπολη – Ελλάς Σύρου 0-2 (34′, 45+1′ Κολιμάτσης σουτ)

Αιγάλεω – Χανιά 1-0 (65′ Κωστέας πέν.)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (9η)

19/4

Ελλάς Σύρου – Athens Kallithea

Χανιά – Ηλιούπολη

Παναργειακός – Αιγάλεω

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.