Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση την Κέρκυρα μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί των Φαιάκων με 3-1, καθώς πλέον οι νησιώτες ψάχνουν ένα θαύμα για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σε ό,τι αφορά την ομάδα της Τρίπολης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν μια σημαντική νίκη που τους διατηρεί στο «κόλπο» για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και κατάφερε με τα δύο γκολ που πέτυχε σε κομβικά σημεία του ματς να καταβάλει την αντίσταση της Κέρκυρας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς και είναι με το ένα πόδι στη Football League.

Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Τσιλιανίδη. Ο επιθετικός του Αστέρα εκτέλεσε φάουλ με πολύ ωραίο τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη γηπεδούχο ομάδα στο 48′, όταν ο Μανιάς έκανε με ωραίο τακουνάκι το 2-0 για τους Αρκάδες. Ο Αστέρας κατάφερε ν’ αποκτήσει αέρα δύο τερμάτων στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα, καθώς η Κέρκυρα δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει. Ο Μανιάς πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 3-0 στο 68′, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Τουράμ στο 85′. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων εκτέλεσε πέναλτι, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, αλλά ο Τουράμ έστειλε στη συνέχεια την μπάλα στα δίχτυα. Η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Ρόλε στο 89′, με τον ίδιο παίκτη να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου (54′ Τουράμ), Σπίνουλας, Σιόντης (68′ Ζορμπάς), Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας (59′ Κρητικός), Επστάιν, Μυτίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο (79′ Μπέρτος), Ντουντού, Κυριακόπουλος (66′ Μαντιντά), Καλτσάς, Μανιάς (72′ Δουβίκας), Τσιλιανίδης.