Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η καταλανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφεραν νωρίτερα τα αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ για συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Ο Κουτίνιο γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα καθώς συμφωνία με τη Λϊβερπουλ αγγίζει τα 160 εκατ. ευρω. Η μεταγραφή του Κουτίνιο είναι η δεύτερη ακριβότερη, μετά από αυτή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής «πέταξε» για Βαρκελώνη, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Τη συμφωνία ανακοίνωσε και η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το BBC, η Λίβερπουλ θα βάλει αμέσως στο ταμείο της 120 εκατ ευρω, ποσό ρεκόρ για την Αγγλία, ενώ τα υπόλοιπα 40 εκατ, αφορούν μπόνους στόχων, συμμετοχών και τίτλων.

Οι πληροφορίες από τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κουτίνιο θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και θα γίνει ο δεύτερος καλύτερος αμειβόμενος παίκτης της ομάδας, μετά τον Λιονέλ Μέσι.

Η εφημερίδα AS έγραψε ότι ο 25χρονος άσος αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε από την προεδρική σουίτα στο «Καμπ Νου», ενώ η συμφωνία θα επισημοποιηθεί και θα κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.