Απόλλων και Λαμία είναι ξανά μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας στη Φούτμπολ Λιγκ μετά την 21η αγωνιστική. Ο Απόλλων νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας (Κονέ, Περογαμβράκης) ενώ η Λαμία έφερε 0-0 στην Ελευσίνα.

Ενταση επικράτησε στο Μενίδι μετά την ήττα του Αχαρναϊκού (2-1) από τα Χανιά (φωτογραφία). Οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κλήμη Κολιό, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα με κάποιους από τους παίκτες είχαν ιδιαίτερα έντονο διάλογο. Ο Κλήμης Κολιός υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι του Μαρσελίνο (42′) και τα Χανιά έκαναν την ανατροπή με τους Σταματά (45′) και Δαμιανάκη (74′).

Αποδοκιμασίες και συνθήματα από τους οπαδούς του ΟΦΗ προς τους παίκτες μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα (1-0). Το γκολ για τους φιλοξενουμένους σημείωσε ο Γκόλιας (67′).

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιλιτς λύτρωσε τον Αρη που έφυγε από τη Λέσβο με τους τρεις πόντους (1-0 την Καλλονή). Ο προπονητής του Αρη Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις.

Αλλα αποτελέσματα: Αγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος 1-1 (35′ Τριανταφυλλάκος – 74′ Κρητικός), Αιγινιακός – Σπάρτη 1-0 (84′ Γιαννίτσης αυτ.), Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 1-1 (12′ Βοσκόπουλος – 51′ Κρεββατάς), Κισσαμικός – Πανθρακικός 3-0 (ά.α.).

Βαθμολογία: Απόλλων και Λαμία από 53, Αρης 47, ΟΦΗ 39, Τρίκαλα και Αγροτικός Αστέρας από 37.