Την ώρα που η Νέα Σμύρνη είχε φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τον θριαμβευτή Πανιώνιο (γέμισε η πλατεία και όχι μόνο από κόσμο που ήθελε να αποθεώσει παίκτες και προπονητικό τιμ) στον Πειραιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για τις ύβρεις (και όχι για τις γενικές αποδοκιμασίες) εξέφρασε την αντίθεση του και μάλιστα στήριξε τον Μπέντο και τους ποδοσφαιριστές.

«Θεωρώ απαράδεκτο να βρίζει κάποιος παίκτη ή προπονητή του Ολυμπιακού. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί και όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Όμως παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ιδιαίτερα στους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν τη στήριξη μου» τόνισε ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών που θύμισε ότι η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους:

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε τον εγωισμό μας.

Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν».