Οι ομάδες αποδέχθηκαν την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για την καταβολή των χρημάτων σε μικρότερες δόσεις, στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα την Παρασκευή. Ετσι, δεν συζήτησαν το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ζητούσε να δοθούν όλα τα χρήματα τονίζοντας ότι σε κάθε άλλη περίπτωση όλες οι ομάδες να μην επιτρέψουν την μετάδοση των αναμετρήσεων της επόμενης αγωνιστικής.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ πέτυχε ναθέσει το θέμα για την αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων στη συνεδρίαση του ΔΣ παρά την αρνητική στάση που κράτησε αρχικά ο Ολυμπιακός.

Ο εκπρόσωπός τψβ Ερυθρολεύκων, θεωρούσε ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης ΔΣ και συνεπώς δεν έπρεπε να συζητηθεί. Ωστόσο, το αίτημα της ΑΕΚ όχι μόνο συζητήθηκε αλλά τέθηκε και σε ψηφοφορία (για να ισχύσει η ανακατανομή των εσόδων από τη φετινή περίοδο) και έγινε αποδεκτό από σχεδόν όλους τους συμμετέχοντες. Ετσι, το αίτημα της ΑΕΚ αναμένεται να περάσει από στην επόμενη συνεδρίαση.

Ο ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ ψήφισαν λευκό, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην ψηφοφορία γιατί θεωρεί πως είναι άκυρη.

.