Διακόπηκε λίγα λεπτά μετά τις πεντέμισι το απόγευμα της Κυριακής η συνεδρίαση της Βουλής, μετά από έντονο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό. Ο υπόδικος βουλευτής είχε αντιπαράθεση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που είχε το λόγο ο συνάδελφός του Χρήστος Παππάς, προς τον οποίο όμως, απευθυνόταν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Ο υπουργός ρώτησε τον Χρ. Παππά αν νωρίτερα του είχε πει ότι «πρέπει να προσέχει η οικογένειά του». Ο Χρ. Παππάς διέψευσε ότι είχε πει κάτι τέτοιο, ωστόσο, είχε ήδη ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση του Λαγού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντος στη συνεδρίαση, βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη. Ο προεδρεύων διέκοψε τη συνεδρίαση και ζήτησε από τον φρούραρχο της Βουλής να οδηγήσει εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας τον Γιάννη Λαγό.

Στο σημείο εκείνο διακόπηκε η μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής, ενώ στην αίθουσα διαδραματίζονταν σκηνές απείρου κάλλους: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σχημάτισαν κλοιό γύρω από τον Λαγό για να αποτρέψουν τους αστυνομικούς να τον πλησιάσουν, ενώ μεταξύ βουλευτών υπήρχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ο Λαγός αρνήθηκε να βγει από την αίθουσα, ενώ αστυνομικοί της φρουράς της Βουλής παρέμεναν στην αίθουσα της Ολομέλειας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε και πάλι μετά από διακοπή περίπου μιας ώρας, με τον κ.Λαμπρούλη να κάνει γνωστό στο Σώμα, ότι με απόφαση του προεδρείου της Βουλής ενεργοποιείται ο κανονισμός που προβλέπει δεκαπενθήμερο αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις για συμπεριφορές όπως αυτή του Λαγού. Ο βουλευτής θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει, αλλά δεν θα μπορεί να μιλήσει. Σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτών, το επεισόδιο καταγράφηκε από το κινητό τηλέφωνο χρυσαυγίτη βουλευτή.