Αλλαγές κορυφής στη Vodafone Ελλάδας, ανακοίνωσε την Τετάρτη η βρετανική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Τον έως σήμερα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκο Περσιάνη, που μετακινείται στο Λονδίνο, διαδέχεται ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, που προέρχεται από την ελληνική θυγατρική της Vodafone κι έχει θητεύσει σε αρκετές εταιρείες του βρετανικού Ομίλου στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, ο κ. Περσιάνης, αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο κ. Περσιάνης αναλαμβάνει επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Από τη θέση αυτή, όπως ανακοίνωσε χτες η εταιρεία, «συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της Vodafone Ελλάδας».

Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της HOL και «κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία».

Τον κ. Περσιάνη διαδέχεται, από την 1η Απριλίου 2016, ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, νυν διευθύνων σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας. Ο κ. Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002, αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, διευθύνων σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone, με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης.

Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση πελατών.