Η Kosmocar – Audi προσφέρει και στην ελληνική αγορά το νέο Audi Q7. Το νέο μοντέλο διαθέτει πιο επιβλητική εμφάνιση, έχει μήκος 5,.05 μέτρα και ενώ είναι μικρότερο και στενότερο από τον προκάτοχό του, η καμπίνα επιβατών του νέου Q7 είναι μεγαλύτερη και προσφέρει περισσότερο χώρο κεφαλής.

Ο βασικός εξοπλισμός του νέου μοντέλου περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων οπτική και ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός/πίσω, cruise control, ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, σύστημα υπόδειξης ανάπαυσης σε περίπτωση κόπωσης του οδηγού και σύστημα ασφαλείας «Audi pre sense city». Το τελευταίο προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο σύγκρουσης με άλλα οχήματα ή με πεζούς και μπορεί να φρενάρει εντελώς το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης.

Επίσης, προσφέρεται, στον τομέα υποστήριξης του οδηγού, το Audi pre sense city: ενεργή ασφάλεια στην πόλη, το Adaptive Cruise Control με υποστήριξη κυκλοφοριακής συμφόρησης, το ACC stop & go ο «Αυτόματος πιλότος» με παρέμβαση και στο σύστημα διεύθυνση κ.α.

Το νέο Audi Q7 προσφέρετια με 3.0λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν 3.0λτ. κινητήρα diesel, ενώ αργότερα θα διατεθεί και το Audi Q7 e-tron quattro, το οποίο θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από έναν 3.0λτ κινητήρα diesel και έναν ηλεκτρικό κινητήρα .

Η τιμή του, τόσο για την ντίζελ όσο και για την έκδοση βενζίνης έχει καθοριστεί στα 85.550 ευρώ.