Ανοιχτή γραμμή φαίνεται ότι έχουν Ολυμπιακός – Ιντερ ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι Ερυθρόλευκοι γλυκοκοιτάζουν τον σέρβο διεθνή στόπερ Νεμάνια Βίντιτς και οι νερατζούρι έχουν στη λίστα των μεταγραφών τους Ρομπέρτο, Μαζουάκου!

Δημοσίευμα σε ιταλική ιστοσελίδα φέρνει στην επιφάνεια άλλη μία φορά τις υποθέσεις του ισπανού γκολκίπερ Ρομπέρτο Χιμένεθ και του γάλλου μπακ-χαφ Αρτούρ Μαζουάκου, οι οποίες απασχολούν την Ιντερ. Ο Ολυμπιακός αναζητά λύση έμπειρου και ποιοτικού αμυντικού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ο Βίντιτς θεωρείται αξιόπιστη λύση. Ο 33χρονος σέρβος σέντερ μπακ που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2006-2014), μετακινήθηκε την προηγούμενη σεζόν στην Ιντερ, δεν έχει όμως καλές σχέσεις με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός των Νερατζούρι δείχνει ότι δεν υπολογίζει τον Βίντιτς, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα παραχώρησης.

Ετσι αναμένονται εξελίξεις το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ Ολυμπιακού – Ιντερ.

Στο μεταξύ στο μικροσκόπιο του Βίτορ Περέιρα βρίσκεται ο 22χρονος σλοβένος μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ Χάρις Βούκιτς, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Ρέιντζερς. Απεσταλμένος των Ερυθρολεύκων πρόκειται να παρακολουθήσει το ματς Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν στο Αϊμπροξ το ερχόμενο Σάββατο για τα πλέι οφ ανόδου στην Α’ κατηγορία της Σκωτίας, προκειμένου να τσεκάρει τον Βούκιτς.