1. Αλσος Μορέλλα – Κατσίμπαλη(Ελευθερίου Βενιζέλου)

Απέναντι από το δημαρχείο της πόλης βρίσκεται το δάσος που εκτείνεται σε 55,5 στρέμματα. Ιδιοκτησία της οικογένειας Μορέλλα – Κατσίμπαλη, περιήλθε στην ιδιοκτησία του δήμου ύστερα από δωρεά των εγγονών της. Το άλσος είναι ανοιχτό στο κοινό και προσφέρεται ως χώρος περιπάτου, αναψυχής και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Κάτω από τα δέντρα του πρόσφατα τοποθετήθηκαν όργανα εκγύμνασης, δημιουργώντας υπαίθριο γυμναστήριο.

2. www.OHmyTAGS.com(Λεωφ. Ειρήνης 29Α)

Τι κι αν η κύρια δραστηριότητα του outlet είναι ηλεκτρονική, για τους λάτρεις του παραδοσιακού εμπορίου υπάρχει και το κατάστημα με τα ίδια προϊόντα. Ρούχα, παπούτσια, αθλητικά είδη, καλλυντικά και αρώματα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές χάρη στην πολιτική των μόνιμων προσφορών. Συχνά, ανάλογα με την εποχή, διοργανώνονται και μπαζάρ για αγορές σε ακόμα πιο οικονομικές τιμές.

3. ΚινηματογραφικήΛέσχη Πεύκης(Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου)

Η Λέσχη δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να φέρει πιο κοντά τους δημότες της περιοχής με την έβδομη τέχνη. Συχνά διοργανώνονται προβολές ταινιών ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου στους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Παράλληλα, διοργανώνονται και αφιερώματα σε συνεργασία με πολιτιστικούς οργανισμούς και καλλιτέχνες.

4. Μπαχάρι(Αθανασίου Διάκου 12 & Χρυσοστόμου Σμύρνης)

Η πέτρινη μονοκατοικία έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια σ’ ένα εστιατόριο με ωραίες γεύσεις και ζεστή ατμόσφαιρα. Το μενού βασίζεται στην ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα και είναι πολύ εκτεταμένο. Οι σπεσιαλιτέ όμως του σεφ Βασίλη Κολαριτάκη είναι τα σουτζουκάκια σμυρναίικα και ο κρασάτος κόκορας. Κάθε εβδομάδα, από Τρίτη έως Πέμπτη, μια μπάντα παίζει έντεχνα και παλιά ελληνικά τραγούδια.