Διατίθεται και στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Kia Rio 5d.Το νέο μοντέλο φρεσκαρίστηκε σε εμφάνιση, διαθέτει εκδόσεις που δεν πληρώνουν τέλη και έχει νέα μοτέρ προδιαγραφών Euro6.

Έχει ανανεωμένο εμπρός τμήμα ενώ ο νέος πίσω προφυλακτήρας, είναι εμπνευσμένος από το pro cee’d και προσδίδει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα αφού δείχνει πιο χαμηλό και πιο πλατύ.Στο εσωτερικό του υπάρχουν νέα διακοσμητικά πλαίσια μεταλλικής εμφάνισης στους αεραγωγούς και γύρω από το ηχοσύστημα, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει πλέον γυαλιστερό μαύρο πλαστικό Piano Black.

Εφοδιάζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων, οι οποίοι όμως έχουν υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, και πληρούν τις προδιαγραφές Euro6. Στους πιο οικονομικούς συγκαταλέγεται ο νέο κινητήρας 1.1l λτ ντίζελ, με εκπομπές 99 γραμ. CO2.Επίσης, υπάρχει και μοτέρ 1.4 λίτρων, ντίζελ με ροπή 240 Nm. O κινητήρας 1.2lt βενζίνης αποδίδει 84 ίππους ενώ ο ο κινητήρας 1.4μτ βενζίνης δεν εισάγεται.

Το ανανεωμένο Rio διατίθεται στην Ελλάδα σε δύο επίπεδα εξοπλισμού για τον κινητήρα 1.2 λτ βενζίνης (Inmotion & Upgrade) και σε τρία επίπεδα για τους κινητήρες 1.1 και 1.4 λτ ντίζελ (Inmotion, Upgrade & Advance).

Ο βασικός εξοπλισμός του Rio F/L στην έκδοση Inmotion, προσφέρει 6 αερόσακους, ESP, αιρ – κοντίσιον, RCD και MP3 με θύρες USB και AUX καθώς επίσης και όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις (π.χ. ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & θερμαινόμενοι καθρέπτες κλπ).

Η τιμή του Rio 1.2 lt Inmotion ανέρχεται στα 10.990 ευρώ με απόσυρση.