28/2/2014

Έρωτας, αγάπη, σωστός σύντροφος, ο «ένας και μοναδικός», λάθος και σωστές επιλογές, όρια, συμβιβασμοί, στόχοι ζωής, καρδιοχτύπια, βλέμματα και αγγίγματα, το για πάντα και το πώς το καταφέρνουμε,αλλάκαι με πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα έφεραν αντιμέτωπες τις αγγλόφωνες κυρίες της Αθήνας η γυναικολόγος Δρ Sabine Wunschmann και η Life Coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου. «Ο Έρωτας είναι ζήτημα ορμονών αλλά και ζήτημα αυτοπεποίθησης» δήλωσαν οι δύο συνεργάτιδες της Ορθοβιοτικής στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Life Gallery στην εκδήλωση με θέμα «Angels & Demons of Love» .

Η Dr Sabine Wunschmann εξήγησε στο κοινό πως για να κρατήσουμε μια σχέση ζωντανή δεν αρκεί μόνο η καλή σεξουαλική ζωή αλλά ένα σύνολο πραγμάτων, μικρών και μεγάλων που λειτουργούν ενισχυτικά: με φιλιά, αγκαλιές και ματιές με νόημα κρατάμε στενή την ερωτική σχέση με τον σύντροφό μας! Επίσης, οι ορμόνες που διαθέτουν οι γυναίκες, βοηθούν στην καλύτερη έκφραση των συναισθημάτων τους προς τον σύντροφό τους αλλά και τα παιδιά τους. Η παράλληλη άσκηση με τον σύντροφό μας είναι εξίσου σημαντική γιατί ανεβαίνουν οι ενδορφίνες και έτσι κρατάμε τη φλόγα ζωντανή! Ακόμη και να μοιραζόμαστε απλά υγιεινά γεύματα με τον σύντροφό μας πλούσια σε αντιοξειδωτικά ή απλώς να μην κάνουμε τίποτε αλλά να καθόμαστε μαζί – farniente- βοηθά τον έρωτα να διαρκεί.

Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου – Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching – Greece Chapter-, μίλησε για τον τρόπο που κάνουμε τις επιλογές μας, τη σημασία και τις επιπτώσεις που έχουν στην ζωή μας. «Τίποτα δεν είναι σωστό ή λάθος. Σημασία έχει να ήμαστε ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι. Τα κοινωνικά πρότυπα συχνά μας οδηγούν σε αποφάσεις που μας κάνουν δυστυχισμένους. Σημασία πάνω απ’ όλα έχει να φερόμαστε εμείς καλά στον εαυτό μας και να διεκδικούμε την ευτυχία μας.»

Οι αγγλόφωνες κυρίες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς,είτε απαντώντας στις ερωτήσεις των δύο κυριών, είτε ρωτώντας οι ίδιες τις δύο «αγγέλους» για θέματα γύρω από τον έρωτα, τη σχέση τους με τον σύντροφό τους, την διαχείριση του εαυτού τους και τους στόχους που μπορούν να βάλουν για τις σχέσεις ζωής τους.

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα νέο, πρότυπο πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην απόκτηση και διαφύλαξη της «βέλτιστης» υγείας, στη μακροβιότητα αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, το καταρτισμένο ιατρικό δυναμικό και το έμπειρο προσωπικό, κάνουν αισθητή τη διαφορετικότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Ορθοβιοτικής. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός άρα ξεχωριστή είναι και η συνταγή υγείας που πρέπει να ακολουθήσει για αυτό δημιουργούμε την εξατομικευμένη συνταγή υγείας κάθε ασθενή μας.