Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2014 - Ένα νέο μέλος εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας. Πρόκειται για την Αγγελική Αγγέλη, η οποία πρόσφατα ανέλαβε τη θέση της External Affairs Director στην εταιρεία.

Η Αγγελική έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην Aventis και Sanofi - Aventis Ελλάδας, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια κατείχε την θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας.

«Υποδεχόμαστε την Αγγελική με μεγάλη χαρά στην ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία της θα συμβάλλουν σημαντικά στο στόχο μας για περαιτέρω ανάπτυξη, με όχημα πάντα την καινοτομία και κεντρική προτεραιότητα τον Έλληνα ασθενή». δήλωσε ο Jeroen Commissaris, Πρόεδρος της AstraZeneca Ελλάδας.

Παράλληλα με τα νέα της καθήκοντα, η Αγγελική διατελεί καθήκοντα Αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φαρμακοοικονομίας (ΕΕΕΦ), είναι μέλος του International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research (ISPOR) και του International Health Assosiation (iHEA). Επιπρόσθετα, διατηρεί ενεργή συμμετοχή σε Επιτροπές και Φόρουμ Δημοσίων και Ιδιωτικών φορέων της Ελλάδας ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια για τη διοίκηση, την πολιτική και τα οικονομικά της υγείας.

Η Αγγελική είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του King’s College London του University of London και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική και τα Οικονομικά της Υγείας του London School of Economics του University of London.

Σχετικά με την AstraZeneca

Η ΑstraZeneca είναι μια παγκόσμια, καινοτόμος βιοφαρμακευτική εταιρεία με ιδιαίτερη έμφαση στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορική διάθεση συνταγογραφούμενων φαρμάκων για καρδιαγγειακές, γαστρεντερολογικές, αναπνευστικές, ογκολογικές, λοιμώδεις καθώς και του κεντρικού νευρικού συστήματος παθήσεις. Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα φάρμακά της χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα: www.astrazeneca.gr και www.astrazeneca.com.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από