Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ, έδειξε ότι εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος χαρακτήρας.

Ο Τζέραρντ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Αγγλίας στο ματς με την Πολωνία την Τρίτη, βάζοντας την υπογραφή του στην πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2014, στη Βραζιλία.

Μετά το τέλος του ματς, έδωσε τη φανέλα του στον Ράιαν Τέιλορ, ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ, ο οποίος εδώ και δύο σεζόν δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο, αφού ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο. Μάλιστα, ο Τέιλορ ετοιμάζεται να κάνει την τρίτη χειρουργική επέμβαση. Ηδη, έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ο μέσος της Νιούκαστλ, συγκινήθηκε από την κίνηση του Τζέραρντ και έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter: «Πολύ όμορφη κίνηση από τον αρχηγό να μου δώσει την φανέλα του μετά το παιχνίδι#Ηρωας».

Ο Τζέραρντ, είπε μετά το ματς πως είναι κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό να οδηγήσει την εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.