Η κόντρα της Nova με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί στα δικαστήρια σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου μετά το ματς ΠΑΟ- ΟΦΗ και την επίθεση με μολότοφ στο βαν του σταθμού, ο διευθυντής των αθλητικών καναλιών χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του απάντησε καταθέτοντας μήνυση!

Η ΓΑΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τέσσερις συλλήψεις (ο ένας από αυτούς Τούρκος) έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ομάδα άγνωστων ατόμων που εκμεταλλεύτηκε το συνωστισμό και τη μαζική αποχώρηση των φιλάθλων και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, αλλά και στο σταθμευμένο όχημα van. Kατά τύχη δεν υπήρξαν και θύματα, καθώς η μία μολότοφ στην οποία εργάζονταν τεχνικοί του σταθμού, τοποθετήθηκε εκεί και κάποιος υπάλληλος την απομάκρυνε! Ακόμη, εκτός από την επίθεση κουκουλοφόρων υπήρξαν συγκρούσεις κάποιων οπαδών του ΠΑΟ με τα ΜΑΤ που αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, κρότου λάμψης για να τους απωθήσουν.

«Αν δεν βρούμε λύση, καλύτερα να πάμε σπίτια μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε « τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου». Αντίθετα το γραφείο Τύπου της ΝΟVA στην ανακοίνωσή του (21/9) ανέφερε: « Πριν από 20 ημέρες είχαμε αρμοδίως ενημερώσει τόσο την Ελληνική Αστυνομία όσο και τη Super League για τους κινδύνους που εγκυμονούσαν οι εμπρηστικές δηλώσεις και πρακτικές παραγόντων του ποδοσφαίρου που αναπαράγονταν από τα ΜΜΕ, ενισχύοντας τις πιθανότητες να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.Σήμερα οι εργαζόμενοι της Nova δέχθηκαν δολοφονική επίθεση και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Πέρα από τα συμπεράσματα που μπορεί ο καθένας να βγάλει, αναμένουμε από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και την Πολιτεία να αποδοκιμάσουν αυτές τις πρακτικές».