Σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί μια 16χρονη και πέντε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου συγκλονίζει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στην εφημερίδα «ΒΖ» πως ήρθε σε σεξουαλική συνάντηση με αρκετούς από τους παίκτες του συλλόγου της γερμανικής πρωτεύουσας και παρέδωσε φωτογραφίες και μηνύματα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ολα άρχισαν στις 25 Απριλίου. Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα υπέγραφαν αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας μετά την οριστικοποίηση της ανόδου τους στην Μπουντεσλίγκα. Η 16χρονη συνόδευσε τον μικρότερο αδερφό της που ήθελε να θαυμάσει από κοντά τα ινδάλματά του και να πάρει αυτόγραφα. Ωστόσο οι παίκτες της Χέρτα είχαν μάτια μόνο για τη νεαρή κοπέλα, τρεις εκ των οποίων της έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου τους.

«Πίστευα πως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν λάθος αριθμούς. Ομως τους έστειλα μήνυμα και ήταν οι πραγματικοί», λέει στην εφημερίδα η 16χρονη.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η ανταλλαγή μηνυμάτων, τα οποία στην αρχή ήταν αθώα αλλά στη συνέχεια έγιναν τόσο τολμηρά ώστε οι παίκτες της Χέρτα έστελναν στο νεαρό κορίτσι φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα και ζητούσαν από αυτό να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της!

Μάλιστα, ένας από αυτούς πρότεινε στην κοπέλα, μέσω ενός κοινού φίλου τους, να της δώσει 1.000 ευρώ για στοματικό σεξ.

Η 16χρονη συνευρέθηκε σεξουαλικά με αρκετούς από τους παίκτες της Χέρτα, οι οποίοι την επισκέπτονταν στο δωμάτιο του σπιτιού της. Για έναν από αυτούς η νεαρή είπε στην «BZ»: «Ηταν ευαίσθητος, σχεδόν ντροπαλός. Εξεπλάγην όταν μου είπε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο παρότι ήταν παντρεμένος».

Η 16χρονη κατάγεται από εύπορη οικογένεια και όπως είπε στους δημοσιογράφους ομολόγησε τις πράξεις της στους γονείς της. Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που αντάλλαξε με τους ποδοσφαιριστές τις έχει παραδώσει στην εφημερίδα.

«Θεέ μου, ακούγομαι σαν παλιοθήλυκο», είπε σε μια αποστροφή της αφήγησής της και χτύπησε με τα χέρια της το πρόσωπό της.

Το «σκάνδαλο λολίτα» όπως το χαρακτήρισε ήδη ο γερμανικός Τύπος, στο οποίο εμπλέκονται τρεις νυν και δύο πρώην παίκτες της Χέρτα, δεν απειλεί τους ποδοσφαιριστές καθώς ο νόμος στη Γερμανία επιτρέπει το σεξ με 16χρονους όταν γίνεται με τη συναίνεσή τους και δεν υπάρχει οικονομική συναλλαγή.

Υπάρχει ωστόσο το ηθικό μέρος της υπόθεσης αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι παντρεμένοι.

Ο μάνατζερ της ομάδας Μίχαελ Πρέετς πιστεύει πως η ιστορία της 16χρονης αποτελεί προσπάθεια που στόχο έχει να βλάψει τη Χέρτα, ενώ ο εκπρόσωπος του συλλόγου Πέτερ Μπόμπαχ υπογράμμισε πως «σχολιάζουμε μόνο αθλητικά θέματα».

Η «BZ» ωστόσο υπόσχεται να επανέλθει με νέες αποκαλύψεις.

Οι Γάλλοι Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν και Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για την κατηγορία του σεξ επί πληρωμή με την ανήλικη Ζαχιά Ντεχάρ. Η δίκη έχει αναβληθεί για τον Ιανουάριο και οι δύο διάσημοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης εως τρία έτη και πρόστιμο 45.000 ευρώ.