Σοκ για την Σάλκε στη 2η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ (21/8) για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βόλφσμπουργκ, με κορυφαίο έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Βιεϊρίνια, νίκησε 4-0 την Σάλκε, η οποία απογοήτευσε στο β’ μέρος.

Η Βόλφσμπουργκ πέτυχε τρία γκολ σε δώδεκα λεπτά με τους Κνότσε (55′), Βιεϊρίνια (61′), Νάλντο (67′)! Ενα λεπτό πριν από το τέλος, ο Βιεϊρίνια έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κούτσκε πέτυχε το τελικό 4-0.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο επιθετικός της Σάλκε, Κλας Γιαν-Χούντελαρ, τραυματίστηκε στο γόνατο στο τέλος του α’ μέρους και αποχώρησε.

Η σύνθεση της Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Σαντάνα, Χέβεντες, Φουκς, Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν (73’ Μέιερ), Ντράξλερ, Κλέμενς (63’ Πούκι), Χούντελαρ (46’ Ζαλάι).

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν νίκησε στη Φρανκφούρτη 1-0 την Αϊντραχτ, με γκολ που πέτυχε στο 13′ ο Μάντζουκιτς. Στα υπόλοιπα ματς:

Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 1-5, Στουτγάρδη-Λεβερκούζεν 0-1, Βέρντερ Βρέμης-Αουγκσμπουργκ 1-0, Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2, Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 3-0.