Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς Σάλκε, Ντόρτμουντ και Άγιαξ έβαλαν «φωτιά» στους ομίλους με τις νίκες που σημείωσαν, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στη βαθμολογία μετά τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών.

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στην Κροατία τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0, ενώ ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Ντραγκάο», η Πόρτο κατέβαλε την αντίσταση της Ντιναμό Κιέβου με 3-2.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Παρί Σεν-Ζερμέν 0-2

Πόρτο – Ντινάμο Κιέβου 3-2

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο σ’ αυτό που μετέχει και ο Ολυμπιακός, η Σάλκε πήρε μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ με 2-0 στο «Εμιρέιτς». Σε συνδυασμό μάλιστα με τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μονπελιέ στη Γαλλία (1-2) ήταν μια μαύρη βραδιά για τους κανονιέρηδες, ενώ η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία και έγινε πρώτο φαβορί για την πρόκριση, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή στην έσχατη των περιπτώσεων να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η βαθμολογία του ομίλου: Σάλκε 7, Αρσεναλ 6, Ολυμπιακός 3, Μονπελιέ 1.

Μονπελιέ – Ολυμπιακός 1-2

Άρσεναλ – Σάλκε 0-2

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο η φανταστική Μάλαγα εξακολουθεί να «τρελαίνει» την Ευρώπη. Η ομάδα του Μανουέλε Πελεγκρίνι, που τον Ιούλιο αντιμετώπισε την απειλή της διάλυσης χάνοντας τα περισσότερα «αστέρια» της, νίκησε 1-0 και τη Μίλαν και έκανε τρεις τις επιτυχίες της σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Νωρίτερα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Λουτσιάνο Σπαλέτι πανηγύρισε το πρώτο εφετινό τρίποντο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας στη Ρωσία με 1-0 την Άντερλεχτ.

Μάλαγα – Μίλαν 1-0

Ζενίτ – Άντερλεχτ 1-0

4ος όμιλος

Στο ντέρμπι της βραδιάς η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Την ίδια ώρα, στο Άμστερνταμ, ο Αγιαξ κέρδισε μάλλον εύκολα τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 3-1. Οι Γερμανοί πέρασαν πρώτοι αφήνοντας πίσω τους Ισπανούς και τρίτους τους Ολλανδούς, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να είναι ουραγός με μόλις ένα βαθμό.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ 2-1

Άγιαξ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1