Παγώνουν οι κινήσεις του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και όλα θα κριθούν μετά τα παιχνίδια με τη σκωτσέζικη Μάδεργουελ για τον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη θέση του Κουίνσι, ο πορτογάλος εξτρέμ Σιμάο Σαμπρόσα (έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φερέιρα) φάνηκε ακριβός στον Παναθηναϊκό. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αμείβεται με ένα εκατ. ευρώ ετησίως στην Μπεσίκτας και το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος.

Η διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ θα περιμένει και στην περίπτωση που το Τριφύλλι προχωρήσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για τη μεταγραφή του Σιμάο Σαμπρόσα.

Οσον αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, αύριο έχει προγραμματιστεί το τελικό ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα και όπως φαίνεται θα δεχτεί μείωση των αποδοχών του για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά, οι Πίντο, Βελάσκες αποθεραπεύτηκαν και μπήκαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σήμερα στην Παιανία (17.45) θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας του ΠΑΟ για τη νέα σεζόν.

n Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε τον Τζόνι Βεκρή. Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε από τον ιερό ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και η ταφή του στο Α’ Νεκροταφείο.