Υγεία «Αθώα» για την καρδιά τα τηγανητά Η κατανάλωση τηγανητών τροφίμων δεν βλάπτει την καρδιά – αρκεί να τηγανίζει κανείς σε ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο, υποστηρίζουν ισπανοί ερευνητές. TANEA Newsroom 25/01/2012, 10:49 Τελευταία Νέα 6 βήματα για ένα ισορροπημένο πασχαλινό τραπέζι Ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ που προέβλεψε τον εφιάλτη 130 χρόνια πριν Πανεπιστήμιο Κολούμπια: Πρόταση μομφής στην πρόεδρό του επειδή κάλεσε την αστυνομία κατά των φοιτητών