10 Ιανουαρίου 2012: Μία νέα διαφημιστική καμπάνια σε ραδιόφωνο και έντυπα λανσάρει η θερμαντική κρέμα ΛΕΟΝΤΟΣ για την επικοινωνία στο κοινό της αποτελεσματικής της δράσης για την άμεση ανακούφιση του πόνου.

Με φόντο ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, το ραδιοφωνικό σποτ της καμπάνιας μεταφέρει τον ακροατή στον πάγκο του γηπέδου εν μέσω μίας ζωηρής συζήτησης του προπονητή με τους παίκτες της ομάδας. Ο πρωταγωνιστής του ραδιοφωνικού σποτ, ένας τραυματισμένος ποδοσφαιριστής, ζητά επίμονα από τον προπονητή του να τον βάλει στο παιχνίδι. Ο προπονητής, δίνει οδηγίες στους υπόλοιπους παίκτες ενώ υπενθυμίζει επίμονα στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιήσει τη θερμαντική κρέμα ΛΕΟΝΤΟΣ προκειμένου να ανακουφιστεί γρήγορα από τον πόνο και να μπει και αυτός στο παιχνίδι.

Η καμπάνια η οποία περιλαμβάνει και έντυπο λανσάρισμα, ενημερώνει το κοινό για τις ιδιότητες της θερμαντικής κρέμας ΛΕΟΝΤΟΣ και την άμεση αποτελεσματικότητά της, ακόμα και σε περιστάσεις υψηλών αθλητικών απαιτήσεων.

Άοσμη και μη λιπαρή, η παυσίπονη θερμαντική κρέμα ΛΕΟΝΤΟΣ απαντά στην ανάγκη για άμεση ανακούφιση από μυικούς πόνους, πόνους των αρθρώσεων, οσφυαλγίες, ρευματισμούς και ισχιαλγίες χωρίς ανεπιθύμητη λιπαρότητα και έντονες μυρωδιές.