ΤΟ ΠΙΟ καθοριστικό βήµα γιατηνπαραµονήτουστη Superleague έκανε χθες ο Ατρόµητος, αφού η νίκη του µε 1-0 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες έχει διπλή σηµασία. Αφενός έδωσε τους υπερπολύτιµους τρεις πόντους στο συγκρότηµα του ∆ώνη, που έφθασε τους 25 βαθµούς στον πίνακα της βαθµολογίας, αφετέρου «βύθισε» ακόµη περισσότερο τους γηπεδούχους, που δύσκολα πλέον θα αποφύγουν τον υποβιβασµό. Παρά την κρισιµότητα του αγώνα, η απόδοση του Πανσερραϊκού κυµάνθηκε σε µέτρια επίπεδα στο πρώτο µέρος. Χωρίς συνοχή µεταξύ των γραµµών, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους Περιστεριώτες, που ήλεγχαν τον αγώνα, χωρίς πάντως να γίνουν απειλητικοί.

Στην επανάληψη οι Σέρρες είχαν ένα καλό διάστηµα (45’ – 65’).

Το γκολ του ΗλίαΑναστασάκου στο 81’ (4ο φέτος και τρίτο σερί µετά τα δύο που σηµείωσε σε βάρος της Κέρκυρας)

ήταν αυτό που έκρινε τη συνάντηση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ οι φίλοι της οµάδας ξέσπασαν σε αποδοκιµασίες κατά της διοίκησης και του προπονητή. Ο Μπέλιτς στο 84’ έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

∆ΗΛΩΣΕΙΣ

ΝτράγκανΚοκότοβιτς:«Στο πρώτο ηµίχρονο ο Ατρόµητος ήταν καλύτερος, είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν δηµιούργησε ευκαιρίες. Στην επανάληψη ήµασταν καλύτεροι, αλλά δεν φθάσαµεστο γκολ. Από το πουθενά δεχθήκαµε ένα εύκολο τέρµα.

Θα προσπαθήσουµενα φθάσουµε στον στόχο της παραµονής στα 11 παιχνίδια που αποµένουν. Οι αποδοκιµασίες δεν µε ενδιαφέρουν. Με δυναµώνουν, παρά το γεγονός πως δεν αισθάνοµαι βολικά στην καρέκλα µου».

Γιώργος ∆ώνης: «Γνωρίζαµε πως το παιχνίδι ήτανοριακό και για τιςδύο οµάδες. Μετά το άσχηµο ξεκίνηµά µας, θέλαµε τους βαθµούς, ενώ τον ίδιο στόχο είχε καιο Πανσερραϊκός. Οι Σέρρες µάς έδωσαν χώρο και ήτανσαν να παίζαµε στην έδρα µας.Στο δεύτερο µέρος ο Πανσερραϊκός µάς πίεσε ψηλά, πετύχαµε το γκολ και στη συνέχεια η καλή άµυνα µας βοήθησε να πάρουµε τους τρεις βαθµούς. Θα γίνει σκληρή µάχη στο διάστηµα που αποµένει για τις οµάδες που θα παραµείνουν».