Ο Ανις Μπουσαϊντί ήταν απών από τη χθεσινή αναµέτρηση ανάµεσα στην Μπριζ και τον ΠΑΟΚ, αφού έµεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω τιµωρίας. Στο όνειρό του όµως, το βράδυ της Τετάρτης, είδε τη µισή εξέλιξη του χθεσινού αγώνα στο Βέλγιο…


ΜΠΡΙΖ

Είδε νίκη του ΠΑΟΚ µε γκολ των Μαλεζά και Βιεϊρίνια. Τελικά η οµάδα της Θεσσαλονίκης έφερε ισοπαλία (1-1) µε την Μπριζ, µε γκολ του Μαλεζά στο 78’ έπειτα από µια εµφάνιση που δεν ικανοποίησε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ παρέµεινε αήττητος στα παιχνίδια που έχει δώσει µέχρι τώρα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο Δερµιτζάκης και πάλι είχε πρόβληµα µε την επιθετική γραµµή. Ο Παπάζογλου στην κορυφή δεν µπόρεσε να απειλήσει σε καµία στιγµή, ο Σαλπιγγίδης ήταν µακριά από τον καλό του εαυτό και µόνον ο Βιεϊρίνια προσπαθούσε, ενώ και ο Ιβιτς χθες βρέθηκε σε πολύ κακή ηµέρα. Η Μπριζ ήταν οµάδα κοµµένη και ραµµένη στα µέτρα του ΠΑΟΚ. Απλώς ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν σε άλλα… µέτρα. Μπήκε άσχηµα στο παιχνίδι στο πρώτο ηµίχρονο, δεν απείλησε ούτε µια φορά την εστία του Στάινεν, ενώ οι Βέλγοι αποδίδοντας πολύ µέτριο ποδόσφαιρο είχαν µια καλή φάση στο 2’ µε τον Ντιάζ και ένα δοκάρι στο 11’ µε τον Πέρισιτς. Στο δεύτερο ηµίχρονο, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο, όµως και πάλι η Μπριζ ήταν αυτή που απειλούσε για να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 54’ ο Κρέσιτς έσωσε την εστία του σε φάουλ του Νταλµά, ενώ στο 61’ ο Κουεµάχα, ο παίκτης τον οποίο ειρωνεύονταν µια ηµέρα πριν οι δηµοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για την παρουσία του στον Αρη τη χρονιά του υποβιβασµού, έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 1-0. Το γκολ έδειξε να ξυπνά τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 78’ ο Μαλεζάς µε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βιερίνια έκανε το 1-1, ενώ στις κα θυστερήσεις ο Φωτάκης έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν το σουτ του από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Στάινεν.

Ο Παύλος Δερµιτζάκης ήταν ευχαριστηµένος από το αποτέλεσµα, αλλά και προβληµατισµένος από την απόδοση των παικτών του, αφού είπε: «Είναι σηµαντικό το να µπούµε στη διοργάνωση µε το δεξί. Αν ήµασταν λίγο τυχεροί, θα µπορούσαµε να κερδίσουµε το παιχνίδι». Ο Αντρι Κόστερ µε τη σειρά του είπε: «Ετσι όπως πήγε ο αγώνας, είναι καλό το ότι δεν χάσαµε».

ΜΠΡΙΖ: Στάινεν, Βερµιούλεν (23’ Σιµάες), Χόφκενς, Ντονκ, Ντίαζ, Νταλµά (80’ Βάργκας), Γκέρετς, Οντίτζα, Πέρισιτς, Ντιράρ, Κουεµάχα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (90’ Φιλοµένο), Ιβιτς (89’ Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (73’ Ελ Ζαρ).

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Αν ήµασταν λίγο τυχεροί, θα ήταν δυνατόν να κερδίσουµε το παιχνίδι