Αθήνα, 05 Αυγούστου 2009

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι και λάτρεις του Beach Volley το πρόγραμμα “Lipton Ice Tea – Μάθε Beach Volley” με τη Βάσω Καραντάσιου, σε κάθε σταθμό που κάνει ανά την Ελλάδα. Δεκάδες έως και εκατοντάδες (Αγία Γαλήνη, Anima Club κ.α.) φίλοι του Beach Volley όλων των ηλικιών που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από την πρωταθλήτρια Βάσω Καραντάσιου, παρακολουθούν τα μαθήματα που παραδίδει η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στις παραλίες κάτω από τον καλοκαιρινό μεσογειακό ήλιο σε όλη την Ελλάδα.

Οδεύοντας προς τη Ρόδο και τον 11ο σταθμό του Lipton Ice Tea Μάθε Beach Volley το πρόγραμμα στέφεται με απόλυτη επιτυχία και αυτό αποδεικνύεται από τη προσέλευση των ερασιτεχνών φίλων κάθε ηλικίας που παίζουν και μαθαίνουν το ολυμπιακό άθλημα του beach volley πλάι στη Βάσω Καραντάσιου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου beach volley.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν “παγκόσμιες” εμπειρίες από τη χρυσή ιστορία της Βάσως, δώρα του μεγάλου χορηγού Lipton Ice Tea καθώς, του υποστηρικτή Ο.Π.Α.Π. ενώ δίνονται αυτόγραφα και αφίσες της Βάσως Καραντάσιου, προσφορά από τη Wilson.

Το καλοκαίρι όμως συνεχίζεται και το ίδιο κάνει το “Lipton Ice Tea – Μάθε Beach Volley” με τη Βάσω Καραντάσιου στις Παραλίες της Ελλάδας…

Γενικές πληροφορίες για το Lipton Ice Tea

Η LIPTON είναι ο ηγέτης στο τσάι παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες.

Η ιστορία της LIPTON ξεκινάει από το 1880, όταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας από τη Σκωτία, ο Sir Thomas Lipton, αποφάσισε να κάνει το τσάι προσιτό σε όλο τον κόσμο, σε λογικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, ο Thomas Lipton αγόρασε καλλιέργειες τσαγιού στη Σρι Λάνκα και οργάνωσε μια ολόκληρη επιχείρηση παρασκευής και μεταφοράς του τσαγιού, που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα και την μοναδική γεύση του προϊόντος, όσο και το χαμηλό κόστος.

Το 1964 η LIPTON πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Αμερική το πρώτο μείγμα παγωμένου τσαγιού. Έτσι, λανσάρεται η Lipton Ice Tea που από το 1964 έως σήμερα έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία.

Σήμερα, το Lipton Ice Tea είναι ηγέτης στο κρύο τσάι παγκοσμίως. Στην Ελλάδα τη διανομή και το marketing του Lipton Ice Tea διαχειρίζεται η Pepsico-HBH η οποία ανήκει στην Pepsi Bottling Group από το 1999.

Η διανομή του καλύπτει όλα τα σημεία – Super Markets, μικρά σημεία πώλησης, περίπτερα – και όλη τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει μία ή και όλες τις γεύσεις του.