Στο «καφέ Μιλάνο»

ΣΤΟ «ΡΙΤΖ» της Ουάσιγκτον κατέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη που βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη διάσκεψη του Μεσανατολικού. Στο ίδιο ξενοδοχείο κατέλυσαν επίσης η αιγυπτιακή και η παλαιστινιακή διπλωματική αποστολή. Με τον Αιγύπτιο ομόλογό της η Ντόρα ήπιε καφέ. Μετά πήρε τους συνεργάτες της και πήγε για φαγητό στο ιταλικό εστιατόριο «Καφέ Μιλάνο» στην Τζορτζτάουν. Χθες βράδυ, η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών πήγε στο δείπνο που παρέθεσε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Κόντι Ράις στους συμμετέχοντες. Οι συνδαιτυμόνες άκουσαν και ομιλία του Τζορτζ Μπους. Κοντρ λιμιέρ

ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ανταπόκριση για τα κλέη του Μιχάλη Λιάπη στη Θεσσαλονίκη. Ο Μισέλ λοιπόν κατά την επίσκεψή του στις αποθήκες του λιμανιού- όπου κυρίως φιλοξενείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου- συστήθηκε και με αρκετούς από το προσωπικό που βοηθάει στη διοργάνωση. Ένας υπάλληλος λέγεται Γιώργος Βουλγαράκης. Αφού πέρασε η στιγμή της έκπληξης και επέδειξε το καρτελάκι του, μέσα σε γέλια, γυρνάει και λέει στον υπουργό: «Του χρόνου θα λέγομαι Μιχάλης Λιάπης».

ΝΑΖΙΑ ΠΟΛΛΑ έκανε ο Μισέλ στους φωτογράφους που ζητούσαν να ποζάρει! Τι τον Κωνσταντίνο Καραμανλή επικαλέστηκε «που, ενώ ήταν καλοστεκούμενος καί ωραίος άνδρας δεν έβγαινε καλά στις φωτογραφίες, οπότε φωνάζαμε δέκα φωτογράφους και διαλέγαμε από εκατό λήψεις», τι δυσκολευόταν να ποζάρει και άλλα τέτοια. Στο τέλος, όταν με τα πολλά τον έστησαν για μία αναμνηστική φωτογραφία με τον γενικό γραμματέα του, ο Λιάπης άφησε κάγκελο τους φωτογράφους, λέγοντάς τους: «Ε, όχι και κοντρ λιμιέρ! Εγώ θα σας τα λέω;».

ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ πάντως απαθανατιζεται ενώ μιλάει με τον διεθνή ηθοποιό και πρόεδρο του Φεστιβάλ Γιώργο Χωραφά.