Σ υμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα το δεκάρι που ζήτησε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Χθες το βράδυ, ο Νέτο Γκουερίνο ενημερώθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ότι είναι πλέον ελεύθερος από την ομάδα που αγωνιζόταν και ότι δέχεται την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αναμένεται αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο».

«Τι συμβαίνει; Εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο», είπε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς στους παίκτες του πριν από τη χθεσινή προπόνηση σχετικά με την ήττα στο Καυταντζόγλειο.

ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΩΡΑ

«Η απόδοσή σας μου θύμισε τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο. Αν αγωνιστούμε έτσι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε καμία τύχη» συνέχισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ ολοκληρώνοντας ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στην αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο καλώντας τους να παίξουν όπως έπαιξαν και εναντίον της ΑΕΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Ο Βαγγελής που ήταν τραυματίας προπονήθηκε χθες κανονικά και είναι στη διάθεση του Βούκοτιτς. Ο Κωνσταντινίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στον αγώνα εναντίον του Ηρακλή θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εκτός από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μεγάλο πρόβλημα για τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ αποτελούν τα πρόστιμα λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Βεζυρτζής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και τους είπε: «Δεν περισσεύει ούτε ευρώ. Πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε».

●●● Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται για να δικαστεί ο επιχειρηματίας Θωμάς Βουλινός, που διετέλεσε και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, κατηγορούμενος για απάτη εις βάρος επενδυτών. Τη μήνυση υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με το σκεπτικό ότι προχώρησε σε δημόσια εγγραφή μετοχών χωρίς την άδειά της, παρ΄ ότι η εταιρεία δεν ήταν εισηγμένη.