ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον Ηρακλή. Ο μεσοεπιθετικός του «Γηραιού» κλήθηκε από τον Γιώργο Σπανουδάκη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ο Γεωργιάδης όμως είπε στον πρόεδρο του Ηρακλή ότι δεν θέλει να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του με την ομάδα, αφού η επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του ως παίκτης του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτόν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να δει τι προοπτικές θα υπάρχουν εκείνη την περίοδο και αν θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τούμπας.

Το γεγονός αυτό αρχικά ξάφνιασε τον πρόεδρο του «Γηραιού» αφού δεν περίμενε τέτοια απάντηση από

ΣΤΟΧΟΙ

Ο Χρήστος Μαραγκός που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη ενδιαφέρει τον Ηρακλή όπως και ο Γιάννης Χλωρός της Λάρισας

τον Γεωργιάδη, ενώ στη συνέχεια τον προβλημάτισε επειδή σκέφτηκε πως ίσως να μην πρέπει να παραμείνει στο Καυταντζόγλειο ο 34χρονος μέσος όταν μάλιστα το μυαλό του βρίσκεται στην Τούμπα. Η δημοσιοποίηση της συζήτησης αυτής μάλιστα, η οποία διέρρευσε από το περιβάλλον Σπανουδάκη, δείχνει ότι ο πρόεδρος του Ηρακλή θέλει να σφυγμομετρήσει την κοινή γνώμη μπροστά στην προοπτική φυγής του Γεωργιάδη από την ομάδα. Η επίσημη πάντως θέση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, πέρα από το παρασκήνιο, είναι ότι δεν υπάρχει ανησυχία, αφού ο Γεωργιάδης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, ο Χρήστος Μαραγκός που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη ενδιαφέρει τον Ηρακλή, αφού ο Κώστας Οικονομίδης τον είχε βάλει στο στόχαστρο από το καλοκαίρι δίχως όμως να καταφέρει να τον φέρει στο Καυταντζόγλειο. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του και σήμερα θα υπάρξουν νέα. Στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκεται και ο Γιάννης Χλωρός της Λάρισας. Ήδη έγινε μια πρώτη επαφή με την ομάδα της Θεσσαλίας, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κώστα Καπετάνο. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να συμφωνηθεί από τις δυο ομάδες να γίνει ανταλλαγή των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά τον Πέρνις αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η απάντηση του στην πρόταση που του έκανε ο Ηρακλής, ενώ σήμερα θα κατατεθεί επίσημη πρόταση και για τον Βλόνταρτσικ, εν αναμονή και της απάντησης του Αιγάλεω για τον Νικολόπουλο.

Ο Δρούγας σήμερα θα εξετασθεί από τον γιατρό του και αν του δώσει την άδεια, θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιόζεφ Μπουμπένκο για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν και οι Φορτούζι και Γιάντσης που σήμερα θα δοκιμάσουν να μπουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ομάδας.