Για τους παλιούς θαμώνες, η παλιά μονοκατοικία επί της οδού Αριστοτέλους 31 στο Καλαμάκι είναι εδώ και μία δεκαετία μια αγαπημένη μπιραρία. Εκεί βρισκόταν άλλωστε η παλιά Villa Marietta. Τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο, το σερβίρισμα μπίρας έμεινε σταθερό αλλά ο χώρος άλλαξε διεύθυνση, προσανατολισμό και από τη Γερμανία βρέθηκε στην… Ιρλανδία. Αιτία, η επαναλειτουργία του ως O’ Canto Pub, ένα δηλαδή all day cafe beer restaurant. Τώρα που ακόμα η ζέστη καλά κρατεί, η εξωτερική αυλή του με τα ψηλά δέντρα και το γρασίδι είναι ένας καλός προορισμός, ειδικά για τις οικογένειες που μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους να παίζουν χωρίς έγνοιες.

Εκεί, για τη διευκόλυνση των πελατών λειτουργεί και μπαρ όπου μπορούν να δίνουν τις παραγγελίες τους. Στον κατάλογο, πέρα από τους πολλούς τύπους μπίρας, υπάρχουν και επιλογές κοκτέιλ και κρασιών. Και φυσικά, το απαραίτητο φαγητό για να μην πάει κάτω το αλκοόλ ξεροσφύρι. Το αγαπημένο μας, και των περισσότερων βέβαια επισκεπτών, είναι το O’ Canto burger. Ενα κλασικό μπέργκερ, που σερβίρεται ωστόσο παραφουσκωμένο με υλικά και μοιάζει περισσότερο μ’ έναν ουρανοξύστη γεύσεων με πολλές στρώσεις. Οnion rings, λουκανικάκια, καπνιστό μπέικον, μαρούλι και ζουμερό μπιφτέκι, που καλύπτονται από τραγανό ψωμάκι, έρχονται συνοδεία τηγανητών πατατών country και σος και σε χορταίνουν από το μάτι κιόλας. Γενικότερα, η κατηγορία των μπέργκερ έχει πολυεθνικό χρώμα αφού υπάρχουν παραλλαγές με ιταλικά, ελληνικά, μεξικάνικα και αμερικανικά υλικά. Οι χορτοφάγοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού προσφέρεται και veggi εκδοχή!

Ως ναός του ζύθου δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις απαραίτητες ποικιλίες λουκάνικων, κρεατικών και μπίρας για δύο ή τέσσερα άτομα. Αν, πάλι, οι παραδοσιακοί θέλουν πιο κλασική κρεατοφαγία, ας δοκιμάσουν τα κυρίως πιάτα του O’ Canto Pub, με τις μπριζόλες και τα φιλετάκια. Οι πεινασμένοι καλοφαγάδες  ας παραγγείλουν τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα 450 gr. Ωραία συνοδευτικά πέρα από τις δροσιστικές σαλάτες είναι τα chicken fingers με ντιπ από ψιλοκομμένο αβοκάντο, τοματίνι, μάνγκο, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλλά και τα χειροποίητα nachos με Chili Con Carne. Στο τέλος, για τη χώνεψη, προτιμήστε έναν καφέ. Το κατάστημα συνεργάζεται με το Χαμόγελο του Παιδιού και αποδίδει για τη στήριξη του οργανισμού το 30% της τιμής κάθε καφέ.