«Ήταν δυσαρεστημένος με τη ζωή του»

Αυστρία: Αφγανός μαχαίρωσε τέσσερις στη Βιέννη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2018 18:36 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 08/03/2018 18:43 |
Αυστρία: Αφγανός μαχαίρωσε τέσσερις στη Βιέννη

Ένας 23χρονος Αφγανός ομολόγησε την Πέμπτη ότι είναι ο δράστης των δύο επιθέσεων με μαχαίρι που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Βιέννη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης.

Ο ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης αρνείται ότι τα κίνητρά του ήταν πολιτικά. Όπως υποστηρίζει, είναι τοξικομανής και ενήργησε κατ' αυτόν τον τρόπο γιατί «αισθανόταν επιθετικότητα και ήταν δυσαρεστημένος με τη ζωή του».

Ο νεαρός επιτέθηκε αρχικά σε ένα ζευγάρι Αυστριακών, ηλικίας 67 και 56 ετών και στη 17χρονη κόρη τους. Λίγο αργότερα μαχαίρωσε έναν 20χρονο συμπατριώτη του και αμέσως μετά συνελήφθη. Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στον εμπορικό δρόμο Πρατερστράσε και η δεύτερη σε απόσταση περίπου 700 μέτρων μακρύτερα, στη συνοικία Πράτερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης γνώριζε τον 20χρονο Αφγανό που μαχαίρωσε και είχε διαφορές μαζί του, σχετικές με ναρκωτικά.

Ο 67χρονος Αυστριακός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τα υπόλοιπα τρία θύματα είναι εκτός κινδύνου.

1
derkon
08/03/2018 19:44
Είναι σίγουρο ότι η Ατστρία θα αλλάξει την κατάσταση, σχετικά με την λαθρομετανάστευση στην χώρα τους. Όμως εμείς που έχομεν σαν κυβερνήτες μας τους εβραίους πολιτικούς του Κλεφτοπροδοτικού Τόξου, η κατάσταση όλο και περισσότερον θα επιδεινώνεται. Ελπίδα μας είναι να έλθει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα, και ας βγει όποια κυβέρνηση θέλει. Σ αυτήν την περίπτωση, δηλαδή σαν αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι αδύνατον να περάσουν μέτρα που θα βλάπτουν την χώρα μας και τον λαόν της, είτε σαν Εθνικά, σαν φορολογικά, σαν μισθών και συντάξεων. Και αυτό διότι σε κάθε ενέργεια που θα επιχειρούν οι κλεφτοπροδότες, η Χρυσή Αυγή θα καταβάζει όλον τον λαόν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να πέσει η όποια κυβέρνηση αυτών των ξενοκίνητων ανθρωπαρίων.-